HINNASTO


Muutamia esimerkkihintoja:

Konsertti- ja tapahtumakuvaus

Konsertit, festivaalit ja muut tapahtumakuvaamiset sovitaan tapauskohtaisesti. Näiden kesto voi olla mitä vain, yhdestä tunnista useampaan päivään.

alk. 150,00€

Hääkuvaus

Hääkuvaus sovitaan aina tapauskohtaisesti.
Kuvaaminen sisältää tarvittaessa koko vihkimispäivän dokumentaarisen kuvaamisen häihin valmistautumisesta, vihkimisestä sekä hääjuhlasta tai kuvat voidaan ottaa esimerkiksi ainostaaan vihkimistilaisuudesta kirkossa tai maistraatissa.

alk. 150,00€

Hautajaiset

Hautajaiskuvaaminen pitää sisällään siunaustilaisuuden kuvaamisen, kuvat arkun saattamisesta haudalle, arkun ja kukkaseppeleiden laskemisesta sekä siunaustilaisuuden jälkeen kukkien peittämän haudan kuvaamisen.
Muistotilaisuuden kuvaaminen sovitaan erikseen.

200,00€

Muut juhlakuvaamiset

Ristiäiset, lakkiaiset, valmistujaiset, syntymäpäivät jne.jne.
Hinta sovitaan aina tapauskohtaisesti.

- €

Yritys- / Tuotekuvaus

Yrityskuvaamisessa voidaan keskittyä työntekijöiden sekä työvaiheiden kuvaamiseen tai teollisuudessa esimerkiksi tuotantolinjastojen kuvaamiseen.
Hinta määräytyy kuvaamisen keston mukaan.

Tuotekuvaaminen pitää sisällään tyylikkäät sekä yksityiskohtaiset tuotekuvat esimerkiksi tuotekuvasto-, mainos-, verkkokauppakäyttöön.
Hinta määräytyy kuvattavien tuotteiden määrän mukaan.

- €


  • Kaikki ilmoitetut hinnat: 0% alv
  • Asiakkalle toimitetaan valmiit ja käsitellyt kuvat.
  • Kuvat toimitetaan 5- 10 päivän sisällä kuvaamisesta, jos kuvien toimituksesta ei ole etukäteen muuta sovittu.
  • Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojattuna kansiona ja latauslinkki on voimassa vähintään kuusi kuukautta kuvien julkaisusta. Asiakkaalla on minimissään 180 päivää aikaa ladata kuvat itselleen.
  • Matkakulut:
    Alle 15km päässä olevat kohteet: 0,00€
    Yli 15km päässä olevat kohteet: 0,57€/km 

En luovuta tärähtäneitä, pilalle menneitä tai käsittelemättömiä RAW- / JPG-kuvia asiakkaalle missään tilanteessa (vaikka asiakas niitä erikseen pyytäisi) :)