HINNASTO

Muutamia esimerkkihintoja:


Lemmikkikuvaus

Lemmikkikuvat otetaan asiakkaan toivomassa paikassa / ympäristössä. 

Valmiita kuvia: 10 - 15kpl

150,00€

Henkilökuvaus

Henkilökuvaus voi sisältää esimerkiksi valmistumiseen, harrastukseen, vapaa-aikaan tai työhön liittyviä kuvia.
Kuvat otetaan asiakkaan toivomassa miljöössä.

Valmiita kuvia: 10 - 15kpl

150,00€

Dokumentaarinen juhlakuvaus

Ristiäiset, syntymäpäivät, rippijuhlat, valmistujaiset, joissa kuvataan päivänsankarin lisäksi vieraita, tarjoiluja, miljöötä, tunnelmaa jne.
Hinta sisältää kahden tunnin kuvaamisen ja tämän jälkeen 95,00€ / tunti.

250,00€

Hautajaiset

Hautajaiskuvaaminen kattaa kirkossa kuvaamisen sekä kuvat arkut saattamisesta haudalle, arkun ja kukkaseppeleiden laskemisesta sekä siunaustilaisuuden jälkeen kukkien peittämän haudan kuvaamisen.

200,00€

Tuotekuvaus

Tuotteista otetaan tarpeen ja mahdollisuuksien mukaan yksityiskohtaisia detaljikuvia sekä koko tuotteen kerralla esittelevia katalogikuvia.
Muista kuvauksista poiketen, tuotekuvauksessa on ilmoitettu kuvaamisen tuntiveloitus.

100,00€

Konsertti- ja tapahtumakuvaus

Konsertit, festivaalit, urheilu- ja muut yleisötapahtumat sovitaan aina tapauskohtaisesti. Näiden kesto voi olla mitä vaan yhdestä tunnista useampaan päivään.

-€

Hääkuvaus

Hääkuvaus sovitaan aina tapauskohtaisesti. Hääkuvaus voi sisältää esimerkiksi pelkästään miljöössä otetut hääpotretit tai koko päivän kestävän dokumentaarisen kuvaamisen häihin valmistautumisesta, vihkimisestä ja hääjuhlasta. (1 - 12 tuntia).

-€

Asuntokuvaus

Asuntokuvaaminen sisältää asunnon tai liiketilan ulko- sekä sisäkuvaamisen. Ulkokuvaamisessa voidaan hyödyntää myös ilmakuvaamista.
Hinta määräytyy kohteen laajuden mukaan.

-€


Kaikki hinnat sisältävät 24% alv:n.

Valmiit kuvat toimitetaan 5- 10 päivän sisällä kuvaamisesta, jos kuvien toimituksesta ei ole etukäteen muuta sovittu. Kuvat ovat ladattavissa salasanasuojattuna kansiona ja latauslinkki on voimassa vähintään kuusi kuukautta kuvien julkaisusta, joten tilaajalla on minimissään 180 päivää aikaa ladata kuvat itselleen.